26. augustus 2012 · Reacties uitgeschakeld voor TRMC in actie op de Twente Ballooning 2012 · Categorien:Fotogalerij, Nieuws

TRMC is weer terug op de “oude” plek, het Bultje aan het water waar ruimte voldoende is om werkelijk te kunnen vliegen met modellen van normale afmeting. Zowel brandstof als ook elektrisch aangedreven modellen. Optredens van Frank met de heli, Martin met de ADAC heli en Harold met de hexakopter stalen de show. Maar ook alle anderen met o.a. Calmato’s dwingen respect af bij het publiek. Het gehele team, geweldig. Hopelijk hebben we volgend jaar ook weer het bultje.

Reactie van Bart,
Ik zag net code groen voor de zaterdag. Dat betekent 4 dagen een volledig gedraaid programma. Ik hou het niet precies bij, maar het lijkt me een unieke situatie.De eerste drie dagen mocht ik aanwezig zijn waarbij ik met ongelofelijk veel plezier gezien heb hoe de TRMC zich gepresenteerd en geprofileerd heeft op de ballooning.

Met een eigen vliegstrip werd door leden enthousiast gevlogen met hele programma’s en duovluchten.  Bij vlagen stond het zwart van het publiek, en deze keken met verbazing en enthousiasme naar de manoeuvres van “onze” kisten. Heli’s, elektro en motor kisten en zwevers, schaalmodellen en fantasiekisten. Er was altijd beweging in de lucht tot zelfs na het invallen van de duisternis door de rijkelijk van verlichting voorzien vliegend materieel. Dit alles ondersteunt met een echte “stalmeester” die met kennis van zaken het publiek voorzag met nuttige info en nog meer enthousiasme teweeg bracht.
Niet onbelangrijk, het was beregezellig.
Ik wil graag iedereen bedanken die bijgedragen heeft tot dit succes. Een welgemeend:”dank jullie wel”
Hier een aantal foto’s van de donderdag, de dag dat er wat mede gebruikt is op het bultje door een kraan die een aantal luidsprekers hoog houd i.v.m. de “Night Glowing”. Een grappig obstakel.

Uiteraard zijn er veel meer foto’s gemaakt. Wil je deze via de onze trmc site delen stuur dan de deze even in. Ook kunnen verwijzingen (url’s) naar andere locaties geplaatst worden.

RTVOost dag 1

Frank in actie bij donker

Het Bultje anders bekeken – Niek

WOuterCS Fotografie – foto’s TRMC

 

 

Reacties gesloten.